Kinnekulle Bryggeri firar 10 år.

Föga anade Lars Kyrklund, Mike Patchet och Forshems krögare Stefan Johansson att Kinnekulle Bryggeri som startade som en hobbyverksamhet skulle fortleva 10 år senare. I dag producerar Kinnekulle Bryggeri 6-8000 liter öl om året och levererar både flaskor och fat till bryggerier och pubar runt om i Skaraborg. Vägledande nu som då är hantverksmässigheten och högsta möjliga kvalitetsmedvetande.
För att fira 10-års jubileet öppnar Kinnekulle Bryggeri tillsammans med Forshems Gästgivaregård en sommarpub i Forshem med start den 15 juni.
Puben, som är belägen i Gästgivaregårdens vackra trädgård, kommer att hålla öppet under torsdag till lördagkvällar under sommaren.

Ytterliggare information kan fås av Stefan Johansson, Forshems Gästgivaregård, 0708420550 eller Göran Cornelius, Kinnekulle Bryggeri, 0703489450


4 kommentarer

Rebecka · 17 juni 2012 kl. 15:58

Kul att ni kom! O de e klart att vi har goda viner på plats 🙂
/Rebecka

Kenneth Johnsson · 17 juni 2012 kl. 12:49

Hej, och tack för senast då vi avnjöt den lokala ölen och god grillmat därtill i trädgården och puben.
Av en ren tillfällighet finns det goda viner på plats oxå!

admin · 13 juni 2012 kl. 22:12

Hej!
Kul att du tycker om det! 15-16 är premiärhelgen bara, sen har vi öppet tor-lör hela sommaren (förutom just midsommarhelgen).
så du är välkommen att dricka många goda ale i trevlig miljö hela sommaren! 🙂

/Rebecka Hemb, Kinnekulle Bryggeri

Torbjörn J. Nilsson · 13 juni 2012 kl. 22:08

Hej.
Jag tycker det är ett bra initiativ med pub tillsammans med gästgiveriet. dock framgår det inte på gästgiveriets hemsida huruvida det bara är pub helgen 15-16 juni, eller om det är pub varje helg i sommar.

Jag vill dricka god ale i trevlig miljö i sommar.

Torbjörn J. Nilsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 5 = elva

Relaterade inlägg

Övrigt

God Jul!!

Ville bara önska er alla en god jul & god fortsättning!

Övrigt

Artikel i Skövde nyheter

Här kan ni läsa en artikel som skövde nyheter skrivet om oss & vår flytt. Med andra ord så förstår ni att lokalfrågan är löst. Nu krävs bara lite ändringar i lokalen för att den Läs mer…

Övrigt

Vi vilar lite just nu

Då vår hyresvärd ville sälja gården bryggeriet var belägen på står vi just nu utan lokal & kan därför inte producera ngn öl. Förhandlingar om ny lokal pågår & vi hoppas snart vara på banan Läs mer…