Arkiv
Kategorier

Vi vilar lite just nu

Då vår hyresvärd ville sälja gården bryggeriet var belägen på står vi just nu utan lokal & kan därför inte producera ngn öl. Förhandlingar om ny lokal pågår & vi hoppas snart vara på banan igen med starka krafter.
Vi lovar hålla er uppdaterade :)

Pubsommaren

I sommar kommer vi att ha öppet:
Maj: 23/5 kl 18-22
Juni: 26-27/6 kl 17-23
Juli: ons- lör kl 17-23 & sön 12-17
Augusti: fred-lör kl 17-23

Under juli kommer vi dessutom varje lördag med start kl. 16.30 ha guidning i bryggeriet och provbricka i puben för 175:- / person. Max 15 personer. Bokas på info@kinnekullebryggeri.se

Välkomna!

 

Sommaren 2015

Då va äntligen snart sommaren här igen & puben kommer att ha öppet. Premiärhelgen blir den 26-28 juni, fredag & lördag kl. 17-23 & söndag 12-17. 

Under juli månad öppet onsdag-söndag. Onsdag-lördag kl. 17-23 & söndagar kl 12-17.

I augusti fredag & lördagkvällar kl 17-23.

Hoppas vi ses i sommar!!! ☀️

Puben sommaren 2014

pubskylt

Våren är här! :)

Nu är våren verkligen på intåg, i bryggeriet har vi 3 ölsorter på lagring & 1 i jäskaret, så allt ska bli klart inför sommarsäsongen.

Vår pub kommer vi att ha öppet även i år, vi startar med en smygöppning under vårrundan på Kinnekulle lördagen 3 maj kl 12-23 & söndagen den 4 maj kl 12-16

Hoppas vi får se er i sommar.

God jul

Bartömning & finbesök i puben!

Ja då va det dax för pusens säsongsavslutning för 2013. Vi kommer att ha finbesök från Husaby i form av nyblivna 3 faldiga Nordiska mästare i Konstsmide Therese Engdahl :) Desutom bartömning på fredagen med 20% rabatt på öl från Kinnekulle Bryggeri! :)

Så kom o häng med oss i puben i helgen :)

 

Skärmavbild 2013-08-26 kl. 15.42.59

Pubsommar!

Nu är vi mitt inne i juli & mitt i vår pubsommar. I år verkar vi har lite snällare vädergudarna med oss än förra sommaren iaf. :) Vi hoppas vi får se många av er under den resterande tiden vi har öppet för att avnjuta en god öl & god mat.

Njutbart Lidköping

I morgon kommer vi finnas på plats på mässan Njutbart i Lidköping :)

Hoppas vi får se många av er där.

Pub

Ni har väl inte missat att vi kör Pub i sommar igen ihop med Forshems Gästgiveri.

Vi kommer att ha öppet under vårrundan. Fredag kl 18-23, Lördag kl 12-23 & Söndag kl 12-16.

Sen har vi stängt några veckor till veckan efter midsommar då vi i juni har öppet fredag & lördag 17-23. Sen under juli månad har vi öppet onsdag-lördag kl 17-23. I augusti går vi tillbaka till att ha öppet fredag- lördag 17-23.

Hoppas vi ses i sommar!

Vinter

Ja, nu är det vinter & snart jul vilket för oss i bryggeriet innebär att mycket fokus läggs på vår härliga Winter Ale. Men vi har oxå vår jubileums Porter som precis är färdig. & den är vi riktigt nöjda med & nyfikna på vad som kommer hända med den med tiden :-)

En härlig pubsommar

Tack alla för att ni gjorde vår pubsommar superhärlig trots allt regn… :)

Nu närmar sig sista pubhelgen. och för att avsluta sommarn på bästa sätt kommer vi köra bartömning på lördag (den 1 september) med -20% på priset på öl. Så kom & hjälp oss att tömma kranar & kyl! Välkomna!

Puben

Efter en helt fantastisk sommar i bryggeriet & puben är det i helgen dax för sista ”sommar” helgen i puben. Vi har öppet fredag & lördag från 16-22. Hoppas det är många som vill avsluta årets sommar med oss i puben med massa god dryck & mat :)

Vi öppnar Bryggeripub tillsammans med Forshems gästgiveri sommaren 2012!!!

Kinnekulle Bryggeri firar 10 år.

Föga anade Lars Kyrklund, Mike Patchet och Forshems krögare Stefan Johansson att Kinnekulle Bryggeri som startade som en hobbyverksamhet skulle fortleva 10 år senare. I dag producerar Kinnekulle Bryggeri 6-8000 liter öl om året och levererar både flaskor och fat till bryggerier och pubar runt om i Skaraborg. Vägledande nu som då är hantverksmässigheten och högsta möjliga kvalitetsmedvetande.
För att fira 10-års jubileet öppnar Kinnekulle Bryggeri tillsammans med Forshems Gästgivaregård en sommarpub i Forshem med start den 15 juni.
Puben, som är belägen i Gästgivaregårdens vackra trädgård, kommer att hålla öppet under torsdag till lördagkvällar under sommaren.

Ytterliggare information kan fås av Stefan Johansson, Forshems Gästgivaregård, 0708420550 eller Göran Cornelius, Kinnekulle Bryggeri, 0703489450

Senaste tiden

Förlåt för lite dålog uppdattwring här, men jag hoppas ni hängt med på Facebook.

Det senaste som hänt är att der just nu ligger en IPA i ena lagringstanken. En specialbeställd öl av Bishop Arms i Skövde.

Sen undrar jag om ni vet att det är bryggeiets 10års jubileum i år – o det kommer innebära ngt spännande :-)

image

Namnet på nya Ale sorten spikat

Efter alla namnförslag vi fått in så beslutade vi att den nya Alen får heta Easter Ale :-) Hoppas ni alla får chansen att provsmaka den :-)

Påsk Ale

Ni har väl sett den stora nyheten på Facebook :)

Just nu ligger en alldeles ny Ale för oss i lagringstanken… En super boostad Forshem Ale – En påsk Ale , med mkt av allt och 7,0 %…. Den kommer finnas både på fat och flaska.

God Jul alla Aleälskare :)

Nu är det snart dax att fira jul, förhoppningsvis med massa god öl att dricka till den goda maten och allt godis :)

 

Vi i Kinnekulle Bryggeri har iaf massa kul planer för våren… Troligtvis kommer det någon ny ölsort.. Håll iaf ögonen öppna här på hemsidan & på vår facebook sida där du kan gilla oss.

TV4 på Bryggeri besök :)

Ja, i fredags var TV4 på besök hos oss för att göra ett reportage om närproducerad öl. Här har ni resultatet. http://www.nyheterna.se/tv?videoid=2071466&treeId=505021403

Gårdagens Winter Ale bryggning

image

Igår bryggdes årets första Winter Ale. Den hade i morse redan börjat jäsa med en rasande fart :-) På bilden hälls jästen i.

Gårdagens bryggning

image

Igår bryggdes ytterligare en omgång av Forshem Ale, så nu ligger den i jäskaret & lagringstankarna är fulla :-)

Och inte nog med det, se vilken bra hjälp vi fick i går :-)

Installerade på Bishops Arms :)

Yes, nu är vi installerade och redo för Bishops Arms premiärdag i Skövde fredagen den 15 juli. Äntligen :)

Framtiden är här :)

Ja, nu har etiketterna vi beställde förra veckan kommit… Och i morgon är det dags att göra det många väntat på länge, tror jag… Tappa upp vår älskade Forshem Ale på flaska. :)

Så leta efter denna :)

Gilla oss på Facebook

Ja, nu kan ni äntligen Gilla Kinnekulle Bryggeri på Facebook :)

Gilla oss på Facebook